Dansk NOFF stopper (indtil videre)

Da vi (Knud Larn, Jeppe Larsen og Flemming Rasch) påtog os at videreføre NOFF i Danmark, troede vi at det var muligt at skabe mere interesse for projektet. Det har vi desværre ikke formået. Vi har derfor besluttet at nedlægge den danske udgave af NOFF indtil stemningen for projektet evt. vender og andre tager det op igen.

Der står et mindre beløb (omkring 700 kr) på NOFFs konto. De penge har vi besluttet at udlodde til en dansker (defineret som fysisk person der bor fast i Danmark) som tager på en nordisk con (der ikke er dansk) i 2015. Det ser ikke ud til at der er annonceret en Norcon endnu og Finncon og Åcon er slået sammen til Archipelacon. Det giver disse to muligheder:

Archipelacon

Confuse (Swecon)

Hvis man melder sig enten i kommentarfeltet her eller under opslaget et af de steder dette her bliver slået op inden 15/2 2015, vil der pr. 16/2 blive udpeget en vinder, som vil modtage de penge der er på kontoen. Man skal helst også have tilmeldt sig, men det er ikke et krav – vi stoler på folk. Bemærk at Archipelacon har begrænsede pladser og er ved at være fyldt op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *